top of page
Search

ISE 2022, ponovno v velikem slogu, na sejmišču v Barceloni

ISE se je letos v velikem slogu preselil v Barcelono. Na sejmišču Fira de Barcelona, Gran Vía se je med 10. in 13. majem predstavilo kar 834 razstavljavcev iz 151 držav, ki so po dveh letih končno lahko pokazali nove rešitve in sklenili nove posle.


Na 48.000 kvadrantnih metrih razstavnega prostora je bilo kaj videti, nedvomno pa smo največ časa preživeli na DOOH predstavitvah, se udeležili Digital Signage Summit ISE (DSS ISE) dogodkov, preverili in raziskali novosti v razvoju in tehnologiji in si izmenjali izkušnje z dolgoletnimi partnerji in sodelavci. Vrhunci letošnjega sejma so bile transformacije na prodajnih mestih, Samsungovi modeli zaslonov The Wall in tehnologija Micro LED, ki na trg prinaša izjemno tanke zaslone in razvoj programske opreme, s posodobljenimi rešitvami upravljanja z zasloni.


Ostaja trend velikih, večjih in še večjih prikazovalnikov in tankih, tanjših in še tanjših zaslonov. Kot že rečeno, ISE je nedvomno stičišče številnih plodnih poslovnih povezav in upamo, da smo tudi letos ustvarili nove.



135 views

Comments


bottom of page