OD IDEJE DO IZVEDBE

Celovita storitev integracije digitalnih oglaševalskih omrežij v obstoječa okolja.

Podjetje GAREX d.o.o. – GAREXdigital je usmerjeno v razvoj celotnih rešitev na področju inovativnega digitalnega oglaševanja. Z izbranimi partnerji zagotavljamo dolgoletno in zanesljivo delovanje. V Sloveniji ustvarjamo medij, s katerim si naše stranke zagotavljajo profitne odnose z občinstvom.

V okviru celostne rešitve vam zagotavljamo visoko raven storitev tako na tehničnem, kot tudi vsebinskem področju.

1. IZBIRA ZASLONOV IN NJIHOVA UMESTITEV

Najsodobnejši LCD prikazovalniki, primerni za delovanje v vseh razmerah in optimalna umestitev v prostor.

PUBLIC DISPLAYS - namenjeni digitalnemu oglaševanju.

Daljša življenjska doba (prikazovalniki so opremljeni z najnovejšo LCD tehnologijo) 

  • Vgrajena predvajalna enota (player) 
  • Delovanje 24 ur na dan
  • Visoka svetilnost
  • Robustna ohišja
  • Odpornost na tresljaje
  • Možnost zunanje postavitve – opcija (delovanje od –40 do +40 stopinj Celzija)
  • Zasloni nimajo dostopnih kontrolnih tipk 
 

2. PROGRAMSKA OPREMA

Lastna programska oprema za digitalno sporočanje NEX vam omogoča ustvarjanje, urejanje in razširjanje poljubnih vsebin (slike, video, animacije, ipd.) na želene lokacije.

Avtomatizacija vsebin je vse bolj priljubljen način posredovanja aktualnih vsebin na prikazovalnike in edini način, s katerim boste brez skrbi, predvsem pa vedno v realnem času osvežili svojo ponudbo.

Več informacij o programski opremi: www.nex.network

Ustvarjanje in urejanje vsebin

Programska oprema za digitalno oglaševanje omogoča centralno vodenje omrežja z enim ali več sto prikazovalniki. Predvajate lahko video vsebine, slike ali animacije v vseh standardnih formatih (MPEG, WMV, AVI, JPEG, BMP, SWF, idr.), nastavite urnik predvajanja ali sprožite predvajanje vsebine ob točno določenem dogodku, na primer vremenskem pojavu. V primeru dežja, se lahko na vseh vaših prikazovalnikih prikaže ponudba dežnika ali dežnega plašča.

Predvajanje vsebin na izbranih lokacijah

Z naprednim sistemom upravljanja z vsebinami, lahko ustvarite različne kanale in urnike predvajanja vsebin, te pa pripišete točno določenemu prikazovalniku. Predvajate lahko različne vsebine, na različnih prikazovalnikih ali enotno vsebino na vseh hkrati. Vsebine lahko sprožite ob točno določenem dogodku, na primer vremenskem pojavu ali z enim klikom med požarnim alarmom usmerite množico k izhodu. 

Strežnik za razširjanje vsebin

Vsebine (video, zvok, slike ali animacije) se shranjujejo centralno na strežnik. Ta poskrbi, da se vsaka izmed naloženih vsebin, ob želenem času prenese na točno določen prikazovalnik. Takoj, ko se vsebina posodobi na strežniku se samodejno posodobi tudi na vseh prikazovalnikih, ki vsebino predvajajo.


3. MULTIMEDIJSKA PRODUKCIJA

Ključni del digitalnega sporočanja je kvalitetna vizualizacija vsebin.

Ekipa izkušenih multimedijskih oblikovalcev, s sodobnimi pristopi in znanji, zagotavlja visoko sporočilnost prikazanih vsebin, ustvarjenih po meri naročnika.

 

4. UPRAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE OMREŽJA

Hitra, učinkovita pomoč in odpravljanje napak na daljavo.

Upravljanje omrežja digitalnega sporočanja in zagotavljanje njegovega nemotenega delovanja je ključna storitev uspešnega delovanja celovite rešitve. 

Zagotavljamo hitro pomoč in odpravljanje napak na daljavo.